Surówka z kiszonej kapusty

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Kapustę kiszona odcisnąć z soku, pokroić na mniejsze kawałki. Marchewkę i pietruszkę zetrzeć na tarce o małych oczkach, natomiast jabłko na dużych oczkach. Cebulę pokrój w kostkę. Kapustę skrop olejem, dopraw solą i pieprzem. Wymieszaj.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 20 min
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 603
Data dodania: 2011-05-27

Zdjęcia

Surówka z kiszonej kapusty
ewasylwia#

Dodane przez:

ewasylwia

2011-05-27
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Surówka z kiszonej kapusty

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.