Zupa rybna

Ocena przepisu

Składniki

  • karp 1 kg
  • papryka zielona 1 sztuka
  • cebula 2 sztuki
  • pomidory 2 sztuki
  • papryka chili 1 łyżeczka
  • sól

Sposób przyrządzenia

Rybę odfiletować, pokroić na kawałki , posolić i schłodzić w lodówce. Z kręgosłupa , płetw i skóry i głowy ugotować 2 litry wywaru dodając do gotowania cebulę oraz paprykę i pomidory. Doprawić chili i solą. Po godzinie gotowania wywar przecedzić i ponownie zagotować. Dodać pokrojone filety z karpia . Podgrzać 10 minut na małym ogniu.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 90 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1311
Data dodania: 2010-08-26

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Zupa rybna

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.