Żurek z jajkiem

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Jajka ugotować na twardo. Kiełbasę pokroi na plasterki. W wodzie ugotować włoszczyznę razem z solą i kostką rosołową. Gdy wywar będzie gotowy wyjąć z niego warzywa a wlać żur i dokładnie wszystko wymieszać. Dodać przetarty czosnek i pieprz oraz kiełbasę. Gotować na wolnym ogniu jeszcze 5 minut. Podawać z jajkiem ugotowanym na twardo posypany majerankiem. Smacznego!
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 60 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 430
Data dodania: 2012-09-12

Zdjęcia

Żurek z jajkiem
kasiulka25#

Dodane przez:

kasiulka25

2012-09-12
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Żurek z jajkiem

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.