Bulion pomidorowy

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Rozpuszczamy w litrze wrzątku kostki rosołowe. Mieszamy przecier pomidorowy z żółtkami i tartym serem. Dodajemy to do rosołu, doprawiamy pieprzem, cukrem, nie gotujemy. Podawać w filiżankach a na wierz kłaść po łyżce śmietany posypaną papryką
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 40 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 838
Data dodania: 2010-10-19

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Bulion pomidorowy

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.