Jabłecznik z bitą śmietaną

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Margarynę, jajka, cukier, proszek do pieczenia łączymy ze sobą i wyrabiamy kruche ciasto. Wałkujemy i wykładamy do blaszki. Jabłka obieramy, kroimy i dodajemy na ciasto, pieczemy 30 minut w 220 stopniach. Ciasto studzimy. Mleko ubijamy z bitą śmietaną, wylewamy na jabłka.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 18
Wyświetlenia: 1139
Data dodania: 2011-02-17

Zdjęcia

Jabłecznik z bitą śmietaną
monika4#

Dodane przez:

monika4

2011-02-17
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Jabłecznik z bitą śmietaną

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.