Maślaki z patelni

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Posiekaną cebulę szklimy na oleju. Dodajemy obrane i pokrojone maślaki, czosnek i przyprawy. Dusimy pod przykryciem około 30 - 40 min. Następnie dodajemy śmietanę i po zagotowaniu podajemy gorące [osypane szczypiorkiem.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 70 min
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 2220
Data dodania: 2010-12-10

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Maślaki z patelni

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.