Moćka z grzybów

Ocena przepisu

Składniki

  • suszone grzyby 25 dag
  • wywar mięsno-jarzynowy 2 szkl
  • mąka 2 łyżki
  • masło 2 łyżki

Sposób przyrządzenia

Odstawiamy do namoczenia grzyby na noc. Gotujemy je razem w wywarem. Gdy zmiękną, drobno je kroimy. Przygotowujemy zasmażkę z mąki i masła. Zasmażamy całość. Moćkę podajemy z chlebem lub ziemniakami
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 13 godz
Ile porcji: 5
Wyświetlenia: 1852
Data dodania: 2010-10-29

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Moćka z grzybów

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.