Ogórkowy barszcz

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Rosół drobiowy doprowadzić do wrzenia. Dodać zalewę z ogórków kiszonych. Ogórki zetrzeć na tarce o grubych oczkach i dodać do rosołu. Gotujemy ok 15 minut. Koperek umyć, posiekać. Czosnek obrać i dodać pod koniec gotowania do barszczu. W barszczu rozprowadzić śmietanę. Doprawić do smaku solą oraz pieprzem. Posypać barszcz koperkiem. Podajemy np z gotowanymi ziemniakami.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 40 min
Ile porcji: 5
Wyświetlenia: 960
Data dodania: 2011-11-27

Zdjęcia

Ogórkowy barszcz
muchomor#

Dodane przez:

muchomor

2011-11-27
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Ogórkowy barszcz

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.