Papryka konserwowa

Ocena przepisu

Składniki

zalewa

Sposób przyrządzenia

Papryki umyć oczyścić, pokroić na połówki i napełnić słoiki. Składniki zalewy zagotować, gorącą zalewą zalać paprykę w słoiku. Pasteryzować 10 min.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 1273
Data dodania: 2010-03-16

Zdjęcia

Papryka konserwowa
alaaa#

Dodane przez:

alaaa

2010-03-16
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Papryka konserwowa

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.