Pieczarki do farszu

Ocena przepisu

Opis

Pieczarki do farszu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Pieczarki umyć, pokroić w drobną kostkę. Na patelni rozgrzać masło, przesmażyć drobno pokrojoną cebulę. Dodać pieczarki, wszystko razem wymieszać i przesmażyć.
Ten przepis ma w ulubionych 2 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 20 min
Ile porcji: 1
Wyświetlenia: 1165
Data dodania: 2010-11-30

Zdjęcia

Pieczarki do farszu
beatkaa153#

Dodane przez:

beatkaa153

2010-11-30
Pieczarki do farszu
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pieczarki do farszu

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.