Pomidory w zalewie

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Wodę z solą i cukrem zagotowujemy. Wybieramy jędrne małe i nie przejrzałe pomidory. Myjemy je i aby nie popękały, nakłuwamy drewnianym patyczkiem. Układamy je w słoikach i wlewamy gorącą zalewę.
Pomidory w słojach pasteryzujemy przez 25 minut.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 60 min
Ile porcji: 6
Wyświetlenia: 1110
Data dodania: 2011-01-31

Zdjęcia

Pomidory w zalewie
monciasz#

Dodane przez:

monciasz

2011-01-31
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pomidory w zalewie

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.