Pstrągi faszerowane

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Pstrągi sprawić, skropić sokiem z cytryny, oprószyć solą i pieprzem. Pomidory pokroić w kostkę, por na krążki, paprykę w kostkę, dymkę posiekać. Warzywa wymieszać, przyprawić solą i pieprzem. Ryby posmarować w środku keczupem, napełnić warzywnym farszem. Ułożyć w natłuszczonej masłem żaroodpornej formie. Posypać wiórkami masła, oprószyć papryką, piec 20 minut w temperaturze 200 stopni.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 40 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 967
Data dodania: 2010-08-30

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pstrągi faszerowane

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.