Rolada ze szpinaka

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Szpinak kroimy, zagotowujemy, doprawiamy solą, lekko przestudzamy i wykładamy na papier śniadaniowy tak 15 szerokości a długości jak wyjdzie. Jogurt miksujemy, dodajemy żelatynę, czosnek. Sosik czosnkowy wykładamy na szpinak, następnie co 2 cm wykładamy oliwki, zawijamy. Wstawiamy do lodówki na 3 godzinki.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 8
Wyświetlenia: 1095
Data dodania: 2010-05-31

Zdjęcia

Rolada ze szpinaka
monika4#

Dodane przez:

monika4

2010-05-31
Rolada ze szpinaka
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Rolada ze szpinaka

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.