Rybny szaszłyk

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Rybę i paprykę pokroić na kawałki, cebulę i pieczarki w plasterki, pomidora w ósemki. Rybę skropić sokiem z cytryny, doprawić. Nadziewać na przemian kawałki ryby i warzyw na patyczki, ułożyć na blasze i piec 15-20 minut. Podawać z ryżem. Posypać natką.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 35 min
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 566
Data dodania: 2011-05-24

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Rybny szaszłyk

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.