Sałatka paprykowo-śledziowa

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Paprykę umyć, usunąć gniazda nasienne i pokroić w kostkę. Rzodkiewkę umyć pokroić w kostkę. Ziemniaki gotowane pokroić w kostkę. Fasolę białą odsączyć z zalewy.

Natkę pietruszki drobno posiekać. Płaty śledziowe pokroić w grubszą kostkę. Oliwę wymieszać z sokiem z cytryny, doprawić do smaku solą i pieprzem.

Wszystkie składniki wymieszać z sosem z oliwy. Ewentualnie jeszcze doprawić do smaku solą i pieprzem. Schłodzić w lodówce 2 godziny.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 35 min
Ile porcji: 6
Wyświetlenia: 413
Data dodania: 2011-12-08

Zdjęcia

Sałatka paprykowo-śledziowa
muchomor#

Dodane przez:

muchomor

2011-12-08
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Sałatka paprykowo-śledziowa

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.