Śledzie w śmietanie

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Śledzie kroimy w mniejsze kawałki. Do śmietany dodajemy sól, pieprz, koperek pokrojony, mieszamy. Następnie cebulkę obieramy i kroimy, dodajemy do śledzia. Zalewamy śmietaną.
Ten przepis ma w ulubionych 2 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 953
Data dodania: 2010-02-05

Zdjęcia

Śledzie w śmietanie
monika4#

Dodane przez:

monika4

2010-02-05
Śledzie w śmietanie
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (3)

Komentarze

Do przepisu na: Śledzie w śmietanie

2010-02-24 20:04:58

mniam, mniam, mniam,,,

2010-02-23 21:31:58

Lubię śledzie pod każdą postacią.

2010-02-05 16:08:14

Muszę wypróbuje ten przepis.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.