Śledzie w śmietanie

Ocena przepisu

Składniki

  • Śledzie w occie 1 słoik
  • marago 3 sztuki
  • cebule 3 sztuki
  • ogórek konserwowy 5 sztuk
  • śmietana 1 sztuka
  • majonez 4 łyżki
  • pieprz

Sposób przyrządzenia

Śledzie pokroić na małe kawałki, ugotowaną marchewkę w kostkę, ogórki w paseczki i dodać pokrojoną w półplasterki sparzona wrzątkiem cebulę, wymieszać śmietanę z majonezem i pieprzem, zalać śledzie i odstawić na około 15 minut.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 7
Wyświetlenia: 691
Data dodania: 2011-01-25

Zdjęcia

Śledzie w śmietanie
beatkaa153#

Dodane przez:

beatkaa153

2011-01-26
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Śledzie w śmietanie

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.