Swojski twaróg

Ocena przepisu

Składniki

  • zsiadłe mleko 4 szkl
  • świeże mleko 2 szkl

Sposób przyrządzenia

Świeże mleko zagotować, wlać gorące do naczynia z mlekiem zsiadłym, wymieszać i pozostawić do ostygnięcia. Odcedzić twaróg.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 1
Wyświetlenia: 2227
Data dodania: 2010-12-01

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Swojski twaróg

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.