Syrop z pigwy

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Owoce pigwy umyć wydrążyć pestki i pokroić w cienkie plasterki. Krojoną pigwę dajemy do słoja przesypując cukrem. Dajemy do ciepłego miejsca na około 4-5 dni mieszając raz dziennie. Wytworzony syrop rozlać do słoików i pasteryzować około10m
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 1126
Data dodania: 2010-03-31

Zdjęcia

Syrop z pigwy
alaaa#

Dodane przez:

alaaa

2010-03-31
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Syrop z pigwy

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.