Bigos na szybko

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Żeberka opłukać, zalać wodą, nastawić do gotowania. Kapustę odcisnąć dodać do żeberek. Cebulę pokroić przesmażyć na maśle, dodać do garnka. Gdy żeberka będą miękkie obrać mięso i dodać do kapusty razem z pokrojoną kiełbasą i przyprawą do dań z kapusty. Gotować do miękkości kapusty. Pod koniec gotowania dodać koncentrat pomidorowy i doprawić do smaku. Jeszcze trochę razem pogotować.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 60 min
Ile porcji: 5
Wyświetlenia: 746
Data dodania: 2012-09-20

Zdjęcia

Bigos na szybko
beatkaa153#

Dodane przez:

beatkaa153

2012-09-20
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Bigos na szybko

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.