Dip koperkowy

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Ziarna siemienia lnianego uprażyć na gorącej patelni, zmiksować z jogurtem, śmietaną, serkiem homogenizowanym doprawić sola, pieprzem starta gałką muszkatołową, sokiem z cytryny. Zetrzeć do masy troszkę skórki z cytryny. Połączyć z posiekanym koperkiem . Wymieszać. Świetnie smakuje z surowymi warzywami pokrojonymi z grube paski np. Ogórkiem surowym czy papryką.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 1162
Data dodania: 2010-05-20

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Dip koperkowy

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.