Halibut po warszawsku

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Z umytej ryby zdejmujemy skórę, skrapiamy sokiem z cytryny, zalewamy mlekiem. Odkładamy do zimnego miejsca na około 30 minut. Po tym czasie posypujemy przyprawami i mąką i smażymy z obu stron. Pieczarki kroimy w paski i również smażymy z tartym chrzanem, koncentratem pomidorowym, posiekaną natką pietruszki oraz śmietaną. Całość doprawiamy. Obkładamy rybę i zapiekamy.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 90 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1230
Data dodania: 2010-11-08

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Halibut po warszawsku

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.