Jajka z estragonem

Ocena przepisu

Składniki

  • jajka 4 szt
  • posiekany estragon 2 łyżki
  • sól do smaku

Sposób przyrządzenia

Jajka ugotować na twardo, obrać ze skorupek, pokroić na ćwiartki. Przełożyć na talerz, posolić i posypać posiekanym estragonem. Podawać jako przystawkę.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 20 min
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 760
Data dodania: 2011-01-27

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Jajka z estragonem

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.