Kania w cieście naleśnikowym

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Kanie myjemy, odcinamy korzonki przy kapeluszu. Z podanych składników przygotowujemy ciasto naleśnikowe. Kapelusze kani moczymy w cieście naleśnikowym, smażymy z obu stron na patelni, na złoty kolor.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 6
Wyświetlenia: 1446
Data dodania: 2010-09-28

Zdjęcia

Kania w cieście naleśnikowym
Bocja#

Dodane przez:

Bocja

2010-09-28
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Kania w cieście naleśnikowym

2010-09-30 10:13:14

Zawsze opiekałam w bułce tartej ale to też może być ciekawy pomysł/

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.