Knedle z grysiku

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Utrzeć margarynę z żółtkami, dodać twaróg, grysik i pianę z białek. Dokładnie wymieszać. Z masy formować knedle i gotować powoli 10 minut w osolonej wodzie. Odcedzić. Polać stopionym masłem, podawać z owocami z kompotu.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 913
!Zuzia

!Zuzia

Data dodania: 2008-10-30

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Knedle z grysiku

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.