Kotlety z jarmużu

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Ugotowany w osolonej wodzie jarmuż odciskamy i przepuszczany przez maszynkę. Bułkę moczymy w mleku i odciskamy. Żółtka jajek ucieramy z masłem i mieszamy z masą. Doprawiamy do smaku. Dodajemy ubitą pianę z białek i mieszamy. Formujemy kotleciki i obtaczamy w bułce tartej. Smażymy na oleju.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 50 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 2262
Data dodania: 2010-10-05

Zdjęcia

Kotlety z jarmużu
allka#

Dodane przez:

allka

2011-02-03
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Kotlety z jarmużu

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.