Lukier białkowy

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Białka rozcieramy specjalnym wałkiem drewnianym. Gdy białka trochę się utrą dodajemy cukier puder. Ucieramy na jednolitą masę. Na koniec dodajemy sok z cytryny.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 2227
Data dodania: 2010-02-08

Zdjęcia

Lukier białkowy
monika4#

Dodane przez:

monika4

2010-02-08
Lukier białkowy
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (3)

Komentarze

Do przepisu na: Lukier białkowy

2010-02-24 20:03:54

Co cię głowa boli.

2010-02-23 21:35:54

ten przepis tez jest w złej kategorii.

2010-02-19 01:10:07

Też taki lukier robię.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.