Pasta z halibuta

Ocena przepisu

Składniki

  • wędzony halibut 20 dag
  • rokpol 10 dag
  • ogórek konserwowy 3-4 sztuki
  • dymka cebuli 1 pęczek
  • majonez 0,5 szklanki
  • mielona papryka
  • sól

Sposób przyrządzenia

Obrane ogórki i dymkę drobno posiekać. Utrzeć rokpol z majonezem i halibutem na gładka masę, połączyć z pozostałymi składnikami. Doprawić do smaku solą i papryką. Schłodzić.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 1067
Data dodania: 2010-05-25

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pasta z halibuta

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.