Penne orzechowo-serowe

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Makaron ugotować. Marchew i cukinię pokroić na paski, dodać do makaronu na cztery minuty przed końcem gotowania. Masło stopić, zrumienić na nim orzechy. Zalać bulionem warzywnym. Z pomarańczy wycisnąć sok, dodać wraz z serem do orzechów, wymieszać, gotować przez chwilę. Gotowy makaron rozłożyć na talerze i polać sosem.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 1068
!Etha ;)

!Etha ;)

Data dodania: 2008-06-24

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Penne orzechowo-serowe

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.