Risotto z rybą

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Filety kroimy na kwadraty i smażymy na patelni do miękkości. Cebulę siekamy i smażymy. Dodajemy kurkumę i ryz. Mieszamy, wlewamy szklankę bulionu. Gdy ryż wchłonie płyn, wlewamy kolejną szklankę i tak do miękkości ryżu. Pod koniec dodajemy rybę i pietruszkę. Mieszamy i smażymy.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 50 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1144
Data dodania: 2010-10-18

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Risotto z rybą

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.