Ryba w sosie śmietanowym

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Rybę solimy oraz pieprzymy, a następnie panierujemy w mące, jajku i bułce tartej, smażymy na oleju na rumiano.
Następnie śmietanę łączymy z posiekanym drobniutko koperkiem. Usmażoną rybę układamy na talerzu, polewamy sosem śmietanowym.
Podajemy z ziemniakami.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 60 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 491
Data dodania: 2011-08-31

Zdjęcia

Ryba w sosie śmietanowym
madi356#

Dodane przez:

madi356

2011-08-31
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Ryba w sosie śmietanowym

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.