Sztywne kawowe mleko

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Jaja rozbijamy, ucieramy z cukrem i cukrem waniliowym, mlekiem oraz naparem z kawy. Całość przelewamy do naczyń żaroodpornych wysmarowanych masłem. Wstawiamy do piekarnika, zapiekamy i powstałą masę wykładamy na talerze polewając syropem lub ulubionym dżemem.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 20 min
Czas pieczenia: 10 min
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 358
Data dodania: 2011-06-30

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Sztywne kawowe mleko

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.