Zupa wigilijna

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Cebulę obieramy, siekamy w kostkę i szklimy na maśle. Następnie dodajemy liść laurowy oraz tymianek. Smażymy 3 minuty razem, po czym wlewamy zupę grzybową oraz litr wody. Gotujemy 20 minut, dodajemy śmietanę. Na koniec doprawiamy do smaku przyprawami i podajemy z uszkami.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 5
Wyświetlenia: 1641
Data dodania: 2010-11-28

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Zupa wigilijna

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.