Afrodyta

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Fasolę zalać zimną wodą, zagotować, odstawić na 2 godziny, dogotować, odcedzić. Cebulę, pieczarki oczyszczone pokroić w kostkę, usmażyć, oprószyć mąką i podsmażyć, połączyć z fasolą i winem, pogotować, dodać przyprawy. Posypać natką pietruszki.
Ten przepis ma w ulubionych 2 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 15 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 3643
Data dodania: 2008-09-22

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (2)

Komentarze

Do przepisu na: Afrodyta

2010-02-23 15:38:22

fajne połączenie.
!Meyk#

!Meyk

2009-03-23 22:42:27

Jest super smaczne, polecam jednak dodac jeszcze bazylii posiekanej.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.