Frasz z kaszy gryczanej

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Kaszę gryczaną zalewamy bulionem i gotujemy do wciągnięcia płynu, studzimy, dodajemy pokruszony biały ser, jajko oraz cebulę usmażoną w kostkę na oleju. Mieszamy, doprawiamy do smaku.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 1151
Data dodania: 2010-04-30

Zdjęcia

Frasz z kaszy gryczanej
madzialena19#

Dodane przez:

madzialena19

2010-04-30
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Frasz z kaszy gryczanej

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.