Uszka z farszem z pieczarek

Ocena przepisu

Składniki

  • ciasto na uszka 1 porcja
  • farsz do uszek z pieczarek 1 porcja
  • woda
  • sól
  • olej 1 łyżka

Sposób przyrządzenia

Przygotować ciasto na uszka i farsz z mojego przepisu. Ciasto bardzo cienko rozwałkować i wykrawać małą literatką kółka. Nakładać farsz i zlepiać uszka. Gotować w osolonej wodzie z dodatkiem łyżki oleju przez około 3 minuty od momentu wypłynięcia.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 50 min
Ile porcji: 6
Wyświetlenia: 1277
Data dodania: 2010-11-17

Zdjęcia

Uszka z farszem z pieczarek
malinka18#

Dodane przez:

malinka18

2010-11-17
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Uszka z farszem z pieczarek

!jhgh#

!jhgh

2010-12-22 13:17:23

co to jest 1 porcja ciasta??? i jedna porcja pieczarek??? jaja jakieś sobie robisz?

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.