• apette.pl
  • Śledzie duszone z papryką i jajkami

Śledzie duszone z papryką i jajkami

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Śledzie wymoczyć, oczyścić, moczyć w mleku około dwie godziny. Paprykę oczyścić, razem z cebulą pokroić w krążki, przesmażyć na tłuszczu. Śledzie pokrojone w paski dodać do papryki i dusić do miękkości. Pod koniec duszenia dodać pokrojone w talarki jajka ugotowane na twardo. Przyprawić i podawać posypane zieleniną.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 100 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1282
Data dodania: 2008-07-22

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Śledzie duszone z papryką i jajkami

2010-02-23 21:30:26

nie jadłam takiego czegoś.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.