Deser winno-gruszkowy

Ocena przepisu

Składniki

  • gruszki 4 sztuki
  • sok z cytryny 1/2 sztuki
  • sok gruszkowy 1 szklanka
  • sok bananowy 1 szklanka
  • wino białe półsłodkie 2 sztuki
  • kostki lodu 4 sztuk
  • lód 4 kostki
  • mięta 3 sztuki

Sposób przyrządzenia

Gruszki umyć, wyciąć gniazda nasienne, pokroić na cząstki i włożyć do wazy. Dodać sok z cytryny, sok gruszkowy, nektar bananowy i wino. Schłodzić kostkami lodu, udekorować miętą.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 6
Wyświetlenia: 651
Data dodania: 2011-01-24

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Deser winno-gruszkowy

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.