Pikantne koreczki

Ocena przepisu

Składniki

  • szynka 6 plasterków
  • ser żółty 6 plasterków
  • zielone oliwki kilka szt
  • pomidory koktajlowe 6 szt
  • korniszony 10 szt
  • marynowane pieczarki 10 szt
  • marynowana papryka 8-10 szt
  • keczup
  • majonez

Sposób przyrządzenia

Plaster sera kładziemy na plastrze szynki i zwijamy w bardzo ciasny rulon. Następnie kroimy go na części. Szynkowo-serowe ślimaczki nabijamy na patyczki do szaszłyków, dodajemy po dwie oliwki, pomidor koktajlowy, marynowaną pieczarkę, ogórek korniszon oraz marynowaną paprykę. Koreczki podajemy z keczupem oraz majonezem.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 837
Data dodania: 2010-03-31

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pikantne koreczki

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.