Zupa jajeczna

Ocena przepisu

Składniki

  • rosół drobiowy 1,1 litra
  • jajka 4 sztuki
  • pieprz kolorowy

Sposób przyrządzenia

Jajka wbić do kubka , roztrzepać widelcem. Na gotujący się rosół wlewamy strumykiem jajka mieszając. Gdy jajka się zetną wyłączyć ogień. Zupę ewentualnie doprawić.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 15 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 652
Data dodania: 2010-11-30

Zdjęcia

Zupa jajeczna
halina#

Dodane przez:

halina

2010-11-30
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Zupa jajeczna

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.