Dżem śliwkowy

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Śliwki umyć, wydrylować, podzielić na ćwiartki. Zasypać na kilka godzin cukrem i gotować. Można też gotować śliwki w syropie z cukru i bardzo małej ilości wody.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 90 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 1105
Data dodania: 2009-12-10

Zdjęcia

Dżem śliwkowy
Natasza1#

Dodane przez:

Natasza1

2009-12-31
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Dżem śliwkowy

2010-02-25 17:02:12

Taki dżem jest znakomity.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.