Nadziewane jaja

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Jaja ugotować na twardo, obrać ze skorupek jak ostygną a następnie przekroić na pół. Z każdej połówki wyciągnąć żółtka i rozetrzeć je z masłem, do tego dodać starty żółty ser, i doprawić musztardą i solą. Gotową masę nałożyć do każdej połówki jajka, na wierzch dać po kawałku pomidora, oraz udekorować majonezem. Podawać z wędliną.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 1368
Data dodania: 2011-04-10

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Nadziewane jaja

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.