Grillowa owoce

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Rozgrzać maksymalnie ruszt. Miód, sok z cytryny i imbir wymieszać i posmarować dokładnie owoce. Piec owoce na ruszcie, aż nabiorą złocistego koloru. Przewracając je 1-2 razy smarując jeszcze miodową miksturą. Owoce można podawać gorące z naturalnym jogurtem lub schłodzone i zamrożone, jako orzeźwiającą przekąskę.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1117
Data dodania: 2010-03-31

Zdjęcia

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Grillowa owoce

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.