• apette.pl
  • Pomidory nadziewane groszkiem i szynką

Pomidory nadziewane groszkiem i szynką

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Pomidory myjemy, ścinamy wierzchy i wydrążamy małą łyżeczką miąższ. Wnętrze pomidorów oprószamy solą i pieprzem. Groszek odsączamy , szynkę kroimy w kostkę , mieszamy z groszkiem i majonezem , doprawiając sola i pieprzem . Możemy tez dodać posiekanej natki pietruszki i koperku. Napełniamy wydrążone pomidory farszem i nakrywamy ściętymi wierzchami. Układamy na liściach sałaty.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 6
Wyświetlenia: 3156
Data dodania: 2010-02-05

Zdjęcia

Pomidory nadziewane groszkiem i szynką
monika4#

Dodane przez:

monika4

2010-02-05
Pomidory nadziewane groszkiem i szynką
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Pomidory nadziewane groszkiem i szynką

2010-02-05 17:01:43

Dobre

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.