Rosół z kury

Ocena przepisu

Opis

Rosół z kury

Składniki

Sposób przyrządzenia

Mięso umyć, zalać wodą. Dodać obrane i umyte warzywa. Gotować do miękkości. Dodać lubczyk. Doprawić solą i pieprzem.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 40 min
Ile porcji: 1
Wyświetlenia: 1165
Data dodania: 2010-12-28

Zdjęcia

Rosół z kury
beatkaa153#

Dodane przez:

beatkaa153

2010-12-28
Rosół z kury

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (2)

Komentarze

Do przepisu na: Rosół z kury

!Jan#

!Jan

2012-11-12 23:42:44

Rosół gotuje się 4 godziny aby miał głęboki smak i był klarowny

2010-12-29 09:42:26

do takiego rosołku koniecznie trzeba dodać cebulkę podpieczoną nad ogniem ;-)

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.