Jajka wielkanocne

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy. Z pozostałych składników, czyli : majonezu, ogórka, szczypiorku, musztardy, soli i pieprzu przygotowujemy sos. Jajka przekrawamy na pół. Układamy na półmisku i polewamy przygotowanym sosem.
Ten przepis ma w ulubionych 2 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1917
Data dodania: 2010-03-17

Zdjęcia

Jajka wielkanocne
kaMisia13#

Dodane przez:

kaMisia13

2010-05-26

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Jajka wielkanocne

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.