Biała kiełbasa pieczona

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Kiełbasę płuczemy, zalewamy zimną wodą, dodajemy ziele angielskie, listek laurowy, obraną cebulę oraz marchewkę. Gotujemy na małym ogniu pod przykryciem 15-20 minut. Następnie kiełbasę wyjmujemy, osączamy. Blachę smarujemy olejem, układamy na niej kiełbasę. Blaszkę z kiełbasą wstawiamy do piekarnika i pieczemy do momentu, aż kiełbasa się przyrumieni w temp. 200*c.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 75 min
Ile porcji: 6
Wyświetlenia: 1627
Data dodania: 2010-03-26

Zdjęcia

Biała kiełbasa pieczona
Bocja#

Dodane przez:

Bocja

2011-02-11
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Biała kiełbasa pieczona

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.