Kompot z jabłek

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Jabłka obrać, pokroić na ćwiartki i usunąć gniazda nasienne. Do wrzącej wody wsypać cukier, dodać kostkę cukru z otartą skórką z cytryny i włożyć jabłka. Zagotować i ostudzić.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 28380
Data dodania: 2008-09-03

Zdjęcia

Kompot z jabłek
halina#

Dodane przez:

halina

2011-01-10
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (6)

Komentarze

Do przepisu na: Kompot z jabłek

2010-02-24 22:34:34

Należy robić swoje kompoty, by potem w zimie się nimi delektować.

2009-01-18 15:24:10

Bardzo zdrowe i smaczne, ale moga byc obojetne jablka, juz wyprobowalam i smakuja.
!olga#

!olga

2008-10-10 02:47:15

on jest raczej slodki czy nie?
!liwia#

!liwia

2008-09-14 11:39:54

Też testuję, kilka słoi już gotowe
!jolka#

!jolka

2008-09-08 18:55:09

ZROBIŁAM ZOBACZYMY CZY BĘDZIE SMAKOWAŁO ZIMĄ
!dudi#

!dudi

2008-09-04 09:41:51

czy to obojetne jakie jablka, czy musza byc zimowki?

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.