Pasztet z łososiem

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

groszek ugotować w osolonym wrzątku a bułki namoczyć w mleku.filet z łososia rozdrobnić,dodać sól,pieprz,jajka,odciśniętą bułkę i śmietanę.dokładnie wymieszać.dodać groszek.formę keksówke nasmarować masłem,przełożyć masę i ustawić w brytfance z wodą.wstawić do piekarnika i piec 45 minut w temp 180 stopni.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 25 min
Ile porcji: 10
Wyświetlenia: 610
Data dodania: 2010-12-03

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pasztet z łososiem

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.