Grillowane kebaby

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Do mięsa mielonego dodać jajka , drobniutko posiekaną cebulę , czosnek przeciśnięty przez praskę. Wyrobić masę mięsną, gdy będzie za rzadka dodać 2-3 łyżki tartej bułki.Doprawić do smaku . Formować mięso , nałożyć na patyczki i grillować do miękkości mięsa. Podawać z dipem ogórkowym.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 5
Wyświetlenia: 1242
Data dodania: 2010-12-14

Zdjęcia

Grillowane kebaby
halina#

Dodane przez:

halina

2010-12-14

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Grillowane kebaby

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.